1 maand geleden

Dit bericht is van 7 jaar geleden. Hoe is het uiteindelijk opgelost?

1 maand geleden

Waarom praat je man alles goed ? Als jouw schoonmoeder nooit kan oppassen, ligt het dan echt aan de dag dat ze toevallig iets heeft? Heb je nooit een afspraak als ze ook op de andere kleinkinderen kan passen past? Herkenbaar hoor, dat mannen het vaak goed proberen te praten. Hier ook zo 1 maar gelukkig ziet hij nu ook wel in over mn schoonouders.

7 jaar geleden

Dank je wel! Ze wist inderdaad precies van hoe en wat en mijn man had het inderdaad zelf gevraagd met uitleg erbij en ook later nog. Ik ben "blij" dat je zegt dat je het ook raar vind, uiteindelijk hebben we het zelf opgelost, maar ik voel me eigenlijk wel in de steek gelaten. Die flexibele opvang is wel een goed idee! Bedankt voor de tip!

7 jaar geleden

Gecondoleerd met het verlies van je kindje. Als je het je man laat vragen, kan ze dan niet makkelijker? Zo werkt dat immers bij ons. Snap nu wel dat je aan jezelf genoeg hebt. Is er geen flexibele opvang in de buurt? Wel raar dat ( neem aan dat ze de reden weet van jullie ziekenhuisbezoek) dan het klussen voorop steld ipv op haar kleinzoon te passen. Maar hoor ook vaak ouders die oma worden en die zeggen gewoon ze wilden zelf ouders worden, ik pas niet op. Ik ben gezegend met opa,s en een oma die graag op willen passen. Maar heb ook gastouderopvang gehad toen mijn moeder ziek werd. Op het einde is ze met mijn vader weer gaan oppassen zodat ze toch iets had om naar uit te kijken en mijn vader nu nog iets om handen heeft, nu ze er niet meer is.