6 jaar geleden

Sorry hoor dit is nog al een raar antwoord... Jij wilt eigenlijk zeggen dat je pas mooi en verzorgd ben als je make up draagt en meer tijd aan je haar besteed. De mensen die geen tot weinig zelfvertrouwen hebben peuren hun muil dicht met make up. Jij bent net zo oppervlakkig dat de blogger. En nee ik ben geen 'slons' van een moeder. Voel mij dan ook niet aangesproken. Ik kan me alleen voorstellen dat je een andere hier best mee kan kwetsen.

6 jaar geleden

Iemand mag ook voor zichzelf moeten kunnen bepalen wat ze met hun leven doen en geaccepteerd moeten kunnen worden om wie ze willen zijn..wie is zij om dat voor haar vriendin te bepalen ? Wie zei dat haar vriendin net als haar wilt zijn ??

6 jaar geleden

Jij bent geen vriendin sorry.. je weet amper wat vriendschap inhoud.. ze is je vriendin maar je sport zonder haar, je gaat waxen zonder haar, je laat je adviseren qua kleding en neemt haar hierin niet mee?? Dan wil je zeggen dat ze je bestie is ?? Je hebt haar in de buurt om je beter te kunnen voelen over jezelf.. maar ja zo lelijk dat je bent durf je niet zonder mascara de straat op. Ze heeft iig een hogere selfesteem dan jij ????????????

6 jaar geleden

Dat jij je schaamt zegt meer over jou dan over haar. moeders die er bijlopen als... Nouja gewoon moeders krijgen van mij meer respect dan als mensen die er 'perfect' bij lopen. Niet dat er iets mis is om jezelf goed te verzorgen en er leuk uit te zien. Maar zolang dat gebaseerd is op onzekerheid, zal dat het gene zijn wat je uitstraalt. Wat voor mooie kleren je ook aan hebt, hoeveel make-up je ook draagt. Wat ik mijn kinderen graag wil meegeven? Dat zelfvertrouwen van binnen uit komt en dat je een ander niet op zijn uiterlijk hoeft te beoordelen. Ik vind het best erg dat je je zo druk maakt om haar uiterlijk. Waar is jullie vriendschap dan op gebaseerd.