6 jaar geleden

Ik vroeg het me ook al af. Vreemd dat ze niks nakomen en zeker niet netjes. Zo gaan ze wel een hoop bloggers mislopen;-( Ze verdienen er immers zelf ook aan.

6 jaar geleden

Dat snap ik wel. Sommige verhalen zijn best heftig en als dat waar gebeurt is snap ik dat je een pauze inlast. Daarna is er een heel gedoe en ophef geweest over fictie verhalen, zodat diegene waarschijnlijk een ander platform zijn gaan zoeken. Vaste bloggers werden volgens mij eerst betaald, dat is eraf. Er werden dingen beloofd blogboeken enz bij rond de 100 blogs of zoiets en dat is allemaal niet nagekomen. Als je een blog plaats en je word op fb gezet, krijg je meestal een hoop zooi over je heen, want op fb is het de trend om iemand zover mogelijk onder de grond te trappen. Dus ik snap echt wel dat ze zijn gestopt. Maar ik wil eindes bij een fictie verhaal, net zoals al ik een boek uitlees. Of als een serie echt afgelopen is, of dat een film ook echt eindigd. En bij andere leef je iegenlijk zo mee dat je eigenlijk nog steeds benieuwd bent hoe het nu verder gaat. Zo heb ik ook mamamup heel haar verhaal over het zusje van ... gevolgd. Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar hoe het verder is gegaan. Maar daarbij is het ieder zijn eigen ding. Alleen ik dacht ik laat ze even weten dat ik ze mis. En mamaplaats kan die popup weg van hoe ik een eigen blog moet starten, vind hem vreselijk irritant.

6 jaar geleden

Vraag me stiekem af waarom al die mensen hier stoppen. Er zijn wel weer een aantal leuke nieuwe bloggers.

6 jaar geleden

Het begin vond ik dat je erg geleefd werd, alle eerste keren zonder, vind ik de dag voor een belangrijkste gebeurtenis het moeilijkste. Wij zijn net door het eerste jaar heen. Persoonlijk vind ik het niet minder worden, heb in dat ene jaar juist zoveel meer wat ik nog wilde vertellen, bespreken en gewoon haar mening horen. Ooit komt het gevoel bij het verstand zeggen ze, ik weet dat het beter is maar mijn gevoel is nog niet zover. Knuffel terug