7 jaar geleden

Geef t tijd...praten...over na denken...blablabla.. Het is zo simpel meid: je hebt zelfrespect en je eindigd deze poppenkast, òf je hebt dat niet en laat jezelf vanaf nu altijd zo behandelen.

8 jaar geleden

Oei, heftig! Ik heb mijn ex niet betrapt, hij heeft t lang verzwegen voor mij, en uiteindelijk verteld.. Ik heb het hem nooit kunnen vergeven, laat staan vergeten.. Ik ben bij hem gebleven voor ons aanstaande gezin, domste wat je kan doen.. Je kinderen worden er echt niet gelukkiger op als mama niet gelukkig is! Je moet voor jezelf kiezen! Of hij je gelukkig maakt of niet, de keuze is helemaal aan jou!

8 jaar geleden

Ik heb m al eerder gelezen maar ben nu wel benieuwd hoe het verder is gegaan en wat je uiteindelijk hebt beslist.

8 jaar geleden

Karina je verdient een prijs. Wat een hufter van een klootzak die ex van jou, en wat een naaistreek dat jouw vader je niet meer hielp (terwijl hij dat WEL kon). Ik moest ook zwanger bij mijn ouders wonen. En even met Baby. Ik herken dingen. Maar dat je de nachtdienst moest doen en niet kon slapen al die nachten, jemig, ik heb door de slapeloosheid enorme mentale klachten gekregen. Ode aan jou. Liefs, Mummysuze.