4 jaar geleden

Een maand later lag mijn bonusdochter op diezelfde afdeling. Fles terpentine ontplofte, de vlam schoot haar gezicht in. Vorig jaar hebben we fotoshoot gedaan. Fotograaf vroeg of ze de plekjes in der gezicht en nek moest weg foto shoppen, maar nee, dat wilden we niet. Het hoort bij wat ze heeft meegemaakt en het maakt haar zoals ze nu is. Maar ja, het blijft heftig.

4 jaar geleden

Heel herkenbaar ik heb brandwond littekens op me keel en borst zit. En ben op een gegeven moment naar huidtherapeut geweest. Die heeft er voor gezorgd dat het litteken iets vlakker gemaakt waardoor het litteken minder opvalt. Maar ik vind het nog steeds fijn om me te kleden zodat het litteken niet opvalt. Je mag trots op jezelf zijn op wat je heb mee gemaakt

4 jaar geleden

Diep respect voor je hoe je hier mee om gaat en ook hulp gezocht hebt. Fijn dat Stefan en jij hechter geworden zijn en jullie relatie heel erg versterkt heeft.

4 jaar geleden

Wat een kracht heb jij zeg. Dit komt zo duidelijk naar voren in je verhaal. Natuurlijk is het een heel proces waar je doorheen moet. Met ups en downs. Maar jij komt er wel, met al je kracht en met de hulp van je man, familie en vrienden!!