1 maand geleden

Heel herkenbaar! 9 maanden lang alleen maar huilen, hele dagen niet geslapen maar in de nacht gelukkig wel omdat hij gewoon helemaal uitgeput was. Dan krijg je te horen ooh maar fijn dat hij dan wel slaapt. Ja klopt maar je wordt gek van al dat huilen overdag. Nu is hij ondertussen 1 jaar en een heel blij vrolijk mannetje gelukkig maar ik ben nog steeds in therapie omdat ik er een postnatale depressie aan over heb gehouden. Langzaamaan wordt het beter en komt het goed maar wat was het een ongelofelijk zwaar jaar!!

1 maand geleden

Heeeeel herkenbaar, 11 maanden geduurd hier. Geen hulp, deden het met zijn tweeen. Gekmakend, ik kreeg er een PND van en zelfs lichte psychoses. 20 uur per dag. En toen.. was het over. 4 jaar lang niet over een tweede nagedacht, nog een keer zouden we niet overleven als stel. Maar toch nog een meisje mogen krijgen. En dat ik daar een fijne babytijd mee heb gehad was enorm helend.

1 maand geleden

Heel herkenbaar, onze 2e huilde ook 23 uur per dag, sliep max 10 minuten aan een stuk. Niemand kon iets vinden niemand wist wat er was. Gehuild tot 1,5 jaar, daarna werd het langzaam iets beter. Het is idd heel erg enzeem en super zwaar als je kindje zoveel huilt en jij.... Ja jij moet voor jezelf en je andere kind zorgen en je man/partner moet ook gewoon weer werken.