Mamabeer25's avatar
7 jaar geleden

Ik hoop dat het je ook nooit overkomt, snap heel goed hoe je vriend zich gevoeld moet hebben. Fijn dat toch alles goed is afgelopen met jullie mannetje. Ze kunnen tegen een stootje.

Loes van der Leer's avatar
7 jaar geleden

Het is mij nog nooit gebeurt. Mijn vriend wel toen hij alleen thuis was met onze eerste. Meneer lag te slapen op de bank en papa stond te koken, in de open keuken met zich op de bank. Toch gebeurde het. Gelukkig hadden we een lage bank.. Meneer heeft er een dikke lip aan overgehouden en papa voelde zich vreselijk!

Mamabeer25's avatar
7 jaar geleden

Vreselijk is dat, gelukkig zie je niets meer bij je dochtertje. Het maakt je wel een heel stuk allerter. Ik leg mijn dochter altijd in de box of haar bedje nu.

Ladu's avatar
7 jaar geleden

Ik bukte me om luiers te pakken en net naast mijn rug vliegt mijn dochter langs me heen op de grond. Zo van de commode af op de harde grond. Vreselijk vond ik dat.. En later als ze kruipen en je denkt dat de ander oplet als ze even op de bank zit. Altijd gaat dat wel een keer mis. Ja zelfs met een tweede... meestal gaat het gelukkig goed. Voor die blauwe plek en de vele die nog zullen volgen, calendulan van vsm. Mijn vaste wondermiddel. Ook voor die 5 brandwonden in haar handje toen ze een gloeiend kooltje pakte toen ik een blok hout in de kachel gooide. En echt.. daar zie je ook niets meer van. Maar vergeten doe je het nooit