3 jaar geleden

Mijn 3 kinderen waren resp. 9, 11 en 8 dagen te laat. Bij alledrie heb ik tot de laatste dag gefietst en gelopen. Bij de derde had ik on 10.00 een afspraak bij de verloskundige om gestript te worden. 's Ochtends had ik met de auto mijn zoon afgezet in een andere stad en was ik al de hele weg aan het timen: 4 minuten 1 minuut. 9.30 thuis 9.45 de fiets gepakt naar de verloskundige, ook timend. De heenweg ging nog wel... Het strippen deed goed zijn werk en ik had al wat ontsluiting, dus de terugweg was iets pittiger. Een paar uur later kreeg ik mijn mooie meisje in mijn armen..

3 jaar geleden

Ja heel herkenbaar hihi. Ik fietste ook met 34,5 week met weeën naar huis vanaf werk.. we hadden ook niet eens een auto! Uit het ziekenhuis (na een maand ivm prematuur) maar ons laten ophalen door de buurvrouw met de auto haha. (we hadden ook geen familie)

3 jaar geleden

ook met de fiets naar de gynicoloog 38 weken zwanger onderweg water gebroken die zoon word 50 jaar

3 jaar geleden

Ik was 39 weken zwanger en fietste ook nog ging zelfs nog naar de efteling (zomeravonden) uiteindelijk met 40.2 geboren (op een vrijdag) mocht hij er nog langer hebben ingezeten had ik met de 40 weken ook nog steeds gefietst en staan feesten 😅