MasonJules's avatar
7 jaar geleden

Mijn eerste viel ook alleen maar in slaap in de draagzak. Hij had last van reflux en was overprikkeld. Doordat niks hielp om hem goed in slaap te krijgen hebben we dit totdat hij 9 maanden was volgehouden. Constant in slaap laten vallen in de draagdoek en dan overleggen in bed zodat hij wel genoeg slaap kreeg. Elke baby is anders maar misschien werkt dit ook voor jou.. zodat je misschien wel even tijd en rust voor jezelf hebt. Ik zat met mijn handen in het haar.. en wat andere mensen ook vinden of denken. Jij weet wat het beste is voor je baby! Onthoud dat wat je ook doet je het goed doet. Jij voelt je kindje het beste aan. Liefs x

LydiaVogels's avatar
7 jaar geleden

Al eens nagedacht over een osteopaat? Misschien zit lichamelijk hem iets niet lekker? Verder heerlijk genieten van zo'n kleintje die alleen maar bij je wilt blijven!

Mamameisjes's avatar
7 jaar geleden

Ik kan heel goed begrijpen dat het fijn is en dat hij heerlijk slaapt, ik wil je wel alleen mee geven dat je wel moet blijven proberen in het bedje te laten slapen. Baby's worden toch echt groter en zwaarder en ik liep op een gegeven moment met een baby van 4,5 maand en lichamelijk maar ook geestelijk werd het zwaarder want je bent nooit alleen. Maar voor nu vooral lekker genieten van het intense contact. ( ps bedoel het echt op een positieve manier niet dat je het verkeerd opvat, vind het lastig uitleggen)

NvS's avatar
7 jaar geleden

Prima toch. Hier wordt wel in bed geslapen maar ook genoeg in de draagdoek of ringsling. Is gewoon makkelijker.