's avatar
7 jaar geleden

Gek hé dat mensen die je helemaal niet kent wel een mening klaar hebben over je! Wij hadden het toen we ons huis kochten. Mijn (inmiddels) man 24 en ik 20 jaar. We werden maar wat gek aangekeken als we aangaven het niet met een hypotheek verstrekker te hoeven overleggen bij de aanschaf van de keuken of de badkamer. We waren broekkies! Maar wel met een hypotheekloze woning. Toen we gingen trouwen en ik met mijn vader een pak voor hem ging kopen vroeg de verkoper of het voor een speciale gelegenheid was. Ik heel trots ja voor mijn bruiloft. Geloof dat zijn mond nig net niet open viel. De vraag hoe oud ik was volgde dan ook gelijk. 25! Of dat niet een beetje jong was?! Waar bemoeien mensen zich mee?! Helaas voor ons werden we niet zomaar zwanger. Anders was ik nog wel voor ons trouwen zwanger geweest. Nu krijgen we net voor mijn 33ste ons 2e kindje. Er zou niks zijn wat we anders gedaan zouden hebben. We zijn nog steeds gek op elkaar en blij met onze keuzes.

Mdriel's avatar
7 jaar geleden

Ik vind 24 niet per se erg jong. Wilde zelf toen ook, als ik had geweten 7 jaar in de medische wereld te lopen alvorens mijn wondertje er zou zijn was ik nog eerder begonnen, maar weet wel zeker dat ik nu een andere moeder ben dan ik met 24 zou zijn geweest. Ondanks dat vind ik het wel heel raar van andere mensen om daar vragen over te stellen, volgens mij is dat eventueel een taak voor een huisarts en verder heeft niemand zich ermee te bemoeien.

Anna mama van 3's avatar
7 jaar geleden

Ik was 20 toen mijn zoon geboren werd, bijna iedereen zij je moet abortus plegen je bent veel te jong, maar zelf was ik er al aan toe en heb het uiteraard niet gedaan, 11 jaar later was ik weer zwanger en kreeg dit keer naar mijn hoofd geslingerd, waneer komt de 3e, wat ik wel raar vond dat mensen daar al aan dachten, maar mijn vriend en ik waren er al gelijk over uit dat we er nog en kleintje bij wilden, 5 maanden na de bevalling was en ben ik al zwanger van de 3e, maar krijg nu steeds te horen is het wel gepland het is wel vlug op elkaar hoor, ik ben nu 33 en wil wel een keer klaar zijn met kinderen krijgen

's avatar
7 jaar geleden

Gedeeltelijk herkenbaar. Niet qua leeftijd, want ik was 28 toen ik mijn eerste kindje kreeg. Maar de brutaliteit van sommige mensen herken ik wel. Ik was na 7 maanden weer zwanger en ik heb een paar keer de vraag gekregen of het wel bewust/gepland was. Ik snap niet waar mensen het lef vandaan halen om zoiets te vragen. Onze 2e was/is net zo gepland en gewenst als de 1e. Er zit 16 maanden verschil tussen mijn 2 meiden. Inmiddels zijn ze 2 en bijna 10 maanden.