Hannah Marleen's avatar
6 jaar geleden

Wat is er mis met een beetje privacy? Vroeger liep ik vanaf mijn achtste alleen naar huis. Mijn moeder wachtte gewoon tot ik thuis was. Er konden zoveel redenen zijn waarom ik wat later was. Je kan ook gewoon afwachten en hem even appen of bellen als het echt te lang duurt. Kijk, ik snap best dat je zo'n app installeert, Just in case. Maar je kan deze ook alleen gebruiken indien nodig. Hij gaat volgend jaar naar de middelbare, een beetje credits mag best. Mijn dochter wou vandaag niet mee haar broertje ophalen bij een speeldate. Na goede afspraken mocht ze een kwartiertje alleen thuis blijven. Ook een stukje loslaten. Niet altijd makkelijk en soms best even slikken, maar het hoort er nu eenmaal bij.

Loes van der Leer's avatar
6 jaar geleden

Lijkt me zeker geruststellend. Ik ben ook een moeder die dent: 'Wat als dit gebeurt?! Wat als dat gebeurt?!'. Gelukkig zijn die van nog pas 4 en 2, maar tegen de tijd dat ze zelf op pat mogen, ga ik zeker zo'n app downloaden. Of misschien is het tegen die tijd wel normaal dat iedereen een GPS chip heeft geinplanteerd XD, haha!!

's avatar
6 jaar geleden

Wat super zo.n app Dat zal ik zeker in gedachten houden voor later.. loslaten is ook niet mijn sterkste kant. Gelukkig mag ik nog lang wachten. Die van mij zijn bijde onder de 3... ik stress al over de oudste.. dat hij b.v op de psz naar buiten zou lopen ofzo... we moeten onze kindjes vertrouwen maar met al die gekken is dat soms best lastig...