3 jaar geleden

Ik herken je verhaal. Helaas zorgt één koolhydraatarm dieet (ik volg dit al ruim 2 jaar) er bij mij niet voor dat de kilo’s eraf vliegen, maar wel voor meer energie. En hierdoor ben ik tijdens mijn zwangerschap niet extreem veel aangekomen (8kg) en was dit er na 4 weken al weer af (lees vanochtend op de weegschaal was ik lichter dan voor m’n zwangerschap!) Tijdens m’n zwangerschap op advies van een dietiste wel iets mee kh gaan eten omdat de baby dit nodig had om te groeien. Nu m’n best weer doen om terug te komen in het oude regime. Hopelijk dat de kilo’s er deze keer dan wel af gaan!

3 jaar geleden

Ik ben nu nog zwanger en nog even te gaan, maar ik kan inderdaad niet wachten om weer lekker in mijn vel te zitten. Tussen de eerste en de 2de is het eigenlijk niet meer goed gekomen met mijn gewicht. Maar ik weet zeker dat ik in 2021 weer helemaal tevreden ga zijn met mijn lichaam! succes nog met je verdere afvalrace :)

Wat goed van jou! Dat t werkt heb ik ook mogen ervaren ik heb er ooit 23 kilo mee afgekregen. Toch ben ik nu op het zwaarst dat ik ooit in mijn leven geweest ben. Echt een totaal dieptepunt. Ik hoop dat ik de moed kan vinden om weer terug te komen tot mn oude ik. Jou verhaal is in ieder geval motiverend. Dank je wel.