3 jaar geleden

Wat een verhaal, onwijs heftig! Heel logisch dat jij zoveel verdriet hebt en dit moet verwerken. Zwak ben je niet, nooit geweest ook! Ik vind je stoer en nog stoerder dat je hier je verhaal deelt. Ik heb ook 2 heftige bevallingen meegemaakt, waarbij ik na de 1e bevalling heel ziek ben geweest een halfjaar na geboorte van de oudste, dit alles door m’n vreselijke bevalling en een aandoening die ik heb. Mijn tweede bevalling eindigde in een keizersnede, ook ik heb geroepen “mijn lijf is niet gemaakt voor een bevalling” Sterkte!

3 jaar geleden

Wow een echte power vrouw...echt veel mee gemaakt... Petje af,hoe je nu alles een plekje geeft... Veel sterkte.... Mijn 1e bevalling (10 maand geleden) verliep ook totaal anders en ook traumatisch. 17uur in de rug weeën gezeten, op 6 cm blijven steken. Ruggenprik wat niet helpt tegen de pijn...het deed totaal niks... En met 6 cm ontsluiting had ik gigantische persdrang... En volledig op zijn...energie was op...ik kon niet meer. Mijn partner gaf al meerdere malen aan, ze kan niet meer, dat zie je toch. Ja maar, we willen alles eruit halen. Ze kan niet meer zei Mijn partner ....ondanks wat wij ook zeiden, het ziekenhuis deed niks...ontsluiting vorderde ook niet meer... En toch hebben ze mij nog 5uur lang door laten modderen in de rug weeën en persdrang... Het was gieren en brullen.. wil niet zeggen een hel maar daar ging het wel heen... En pas om 6u in de ochtend werd er besloten om toch maar een keizersnede uit te voeren. Maar wat ben ik boos en teleurgesteld geweest op het ziekenhuis. Ziekenhuis heeft nu gezegd dat dit nooit had gemogen dat ze het zo ver hebben laten komen ,en dat ze idd eerder hadden moeten ingrijpen en een keizersnede hadden moeten plannen. Mijn lichaam kon het gewoon niet aan om te bevallen... Het heeft heel tijd nodig gehad voor dat dat een plekje had... Veel sterkte...

3 jaar geleden

Wow wat ben je een powervrouw! Ik heb mijn 1e bevalling echt als traumatisch ervaren, maar als ik jouw verhaal zo lees, mag ik niet klagen. Godzijdank heb ik voor m'n 2r bevalling een cursus gedaan en dat gaf mij weer vertrouwen. Mijn 2e bevalling was er 1 die ik iedereen zou toewensen. Heel veel sterkte met het verwerken en ontzettend krachtig dat je je verhaal deelt!

Jeetje, heftig zeg 😪 fijn dat je het nu steeds meer een plekje kunt geven. Hou vol, sterke mama! 💪😘