5 jaar geleden

Haha herkenbaar!! Onze eerste avond thuis na de geboorte ging zo goed. Dat ik de volgende ochtend van de kraamzorg op mn kop kreeg dat ik mn baby wakker moest maken om te eten. Hij slaapt als sinds dag 1 door. Heeft soms last van zn sprongetjes maar dan is die even 1x per nacht wakker en dat voor maar 5 min. Tuurlijk gun je iedereen die rust maar helaas elke baby is anders maar om nou zo jaloers te moeten gaan doen heeft toch ook geen nut. Geniet er lekker van en laat alle opmerkingen maar lekker aan je voorbij gaan!

5 jaar geleden

Herkenbaar van je eerste! Hier sliep ze ook heel weinig en pas na 7m toen cb mij maar niet serieus bleef nemen ben ikzelf naar de huisarts gegaan en hij uitte gelijk zijn vermoeden melkallergie. Dit klopte indd en ook na 2d ging het al zoveel beter. Pas met 13m ging ze ook beter slapen en met 15m is ze over haar melkallergie heen gegroeid gelukkig. Maar indd wát een kritiek heb ik gehad zeg over hoe ik haar teveel zou verwennen en moest stoppen met de borstvoeding. Fijn dat mensen (inclusief cb) het allemaal zo goed weten he :)

5 jaar geleden

JA, JALOERS! Hahaha ? Onze dochter is nu 9 weken en krijgt nog 8 flessen (geboren als prematuur). Dus ook de nachtfles zit er nog tussen. Ach, dat komt ook allemaal wel! Genieten jullie er nu maar lekker van ? Ieder kindje zijn of haar eigen kracht!

5 jaar geleden

Mijn beide zoons sliepen rond 2 maanden al door van 19:00 tot 7:00... Anderen jaloers maar ik vind t heerlijk! Onze kleine meid die in oktober komt benader ik precies t zelfde en hopelijk slaapt zij ook snel door. Lekker genieten en anderen laten zeiken!!