4 jaar geleden

Hoi MamavanLars, Allereerst: wat heftig om je verhaal te lezen! Sterkte.. Verder: ik ben journalist, en wil een YouTube-video maken over mensen die op jonge leeftijd (om wat voor reden dan ook) zijn gescheiden van hun partner. Dit is voor het online jongerenplatform MOVE.Community. Ik lees in de comments dat jij (MamavanLars) niet de enige bent die een scheiding heeft moeten verwerken. Ik zou graag met jou en de anderen die hebben gereageerd onder dit bericht in contact komen. Voor allen die hiervoor open staan: stuur even een mailtje naar timthijs@livingimage.nl en dan vertel ik je meer over de video en ons platform. Vriendelijke groet, Tim Thijs Ketting (dit is mijn echte naam)

5 jaar geleden

het is een samenloop van omstandigheden ws als ik het zo lees.mannen zijn over het algemeen niet flexibel.menen dat met een kind ws niet veel veranderd. hoop dat het geen ellende voor je opleverd,ben nl zelf al 7 jr aan het vechten met een scheiding.mijn ex had (en heeft) geen begrip/fatsoen voor mij dat ik alleen voor mijn beide (jong)terminale ouders moest zorgen wie thuis woonden.

5 jaar geleden

Zoek de “schuld” ook niet teveel bij jezelf. Het eerste jaar met een kindje is vaak pittig met als gevolg dat mensen uit elkaar gaan, laat staan als er nog meer dingen spelen. Kan me voorstellen dat het moeilijk is omdat je eigenlijk zijn steun wilt. Vraag me wel af waarom hij niet “tijdelijk” ergens anders gaat wonen? Veel sterkte voor alles wat nog komen gaat!

5 jaar geleden

Veel sterkte de komende tijd! Uiteindelijk kom je er sterker uit. Ik ben 26 en wij hebben op 5 juni de knoop doorgehakt en gisteren de 1e afspraak bij de advocaat achter de rug. Bij ons was het gelukkig echt een gezamenlijk besluit en willen wij het allebei, toch is het nooit leuk!