7 jaar geleden

Wat spannend! Onzeker maar wel een heel leuk vooruitzicht! Ik hoop dat het allemaal snel op zijn pootjes terrecht gaat komen!

7 jaar geleden

Spannend! Heel veel succes met verkopen!

7 jaar geleden

Dank je wel, dat zijn echt goede tips! Het niet kunnen aarden zit hem ook voornamelijk in het vangnet om me heen wat ik mis. Ik ben inderdaad ook lid van de oudercommissie bij mijn zoon zijn peuterspeelzaal en ben klassenmoeder bij mijn kinders op school. Heb ook best wel een sociaal leven hier, dat is het niet. Maar toch dat gevoel van 'thuis' heb ik hier niet kunnen krijgen in die 6 jaar. Iets wat ik daar wel had en hopelijk ook weer ga krijgen.

7 jaar geleden

Allereerst: Wat naar dat je niet kan wennen in je omgeving. Is het zo'n groot verschil met waar je vandaan komt? Wij zijn ivm het werk van mijn man ook naar een dorp gegaan ver bij mijn familie vandaan. Mijn zus woont dichtbij, maar ik zou zo teruggaan. Toch maak ik er het beste van; in het bestuur van de peuterspeelzaal, veel naar buiten. Ik zeg natuurlijk niet dat jij er niet het beste van maakt hoor, dat snap je hopelijk wel. Als je niet kan aarden, dan lukt het niet. Tips voor de verkoop van je huis? Huur een professionele fotograaf in. De makelaar maakt 'kiekjes', de fotograaf zet jouw huis echt mooi neer. Het kost natuurlijk wel wat, maar dan heb je mooie foto's. Om kosten te besparen kan je vervolgens ook kiezen voor een online makelaar. Dan doe je zelf de bezichtigingen, maar niet de rompslomp aan papierwerk. Dat kan zomaar 1000 euro of meer gaan schelen. Succes met de verkoop. En sterkte, nooit leuk zulke dingen.