bohemian chick's avatar
7 jaar geleden

Ah, jeetje wat een prijzen!

's avatar
7 jaar geleden

Oja wij zijn naar 2 feestjes geweest... cola 10 euro, bier 13 wijn 15 en duurder... dus lam op een feestje zou kunnen hoor maar de kans is met die prijzen niet zo groot????

's avatar
7 jaar geleden

Net terug van 6 dagen ibiza met een groepje van 6 meiden (ik als enige mama). Tussen de meiden 1 vrijgezel en de rest allemaal in een vaste relatie. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en zijn niet in contact geweest met wat voor man dan ook! Dus ik zou gewoon mee gaan. Even tot rust komen en lekker tijd voor jezelf. En dat man lief jaloers is is dan maar even jammer!

MamavanChance's avatar
7 jaar geleden

Lastig. Ik zou het hem gewoon uitleggen dat je als moeder van zijn kinderen er heel erg naar uitkijkt Om even te ontspannen en lekker ongestoord kunt kletsen, uit eten , naar het strand, excursies en een boek lezen in volledige rust zonder onderbrekingen en op mama-call te staan. :(maakt het plaatje 5 nachten lang lam doorhalen op Ibiza wat genuanceerder..)dat je straks vol positieve energie weer thuis bent en dat je tegelijkertijd je kinderen meegeeft dat jij je eigen persoon Bent en het belangrijk is om voor jezelf te zorgen.