3 jaar geleden

Zo naar en heftig! Vooral als je al een kleintje hebt lopen. Ik weet precies wat je meemaakt. Heb bij mijn eerste zwangerschap HG gehad en maak het helaas nu weer mee. Ik hoop dat het nu iets beter met je gaat. En wat goed van je dat je wel kan genieten op de goede momenten. Helaas zijn er altijd mensen die hun oordeel erover hebben en zeggen dat zwangerschap geen ziekte is... HG is helaas wel een zwangerschapziekte.. Knap van je dat je dat naast je neer legt. Ik hoop voor je dat de laatste weken snel voorbij gaan. En dat je na de bevalling kan gaan genieten!

3 jaar geleden

Ohh bij allebei de zwangerschappen 9 maanden lang?! Jeetje wat heftig! Mensen kennen het niet, en oordelen te snel. Dankjewel voor je berichtje!

3 jaar geleden

Sondevoeding wil ik nooit weer. Ik vond het verschrikkelijk.. nu op dit moment heb ik heel soms betere dagen. Al een paar keer een dag niet gespuugd. Hopen dat dat het begin is van meer zulke dagen. 😊

3 jaar geleden

Zo naar dit, zeker al het onbegrip van de omgeving. Ik heb zelf ook 2x 9 maanden gespuugd. Met diverse ziekenhuisopnames tot speciale dieeten aan toe. De oudste gaf als antwoord hoe het mama ging, " mama pugen, mama bleh"! Ondanks dat het bijna 25 en 23 jaar geleden is, weet ik het nog als de dag van gister. Veel mensen begrijpen niet dat je je niet aansteld! Sterkte, hopelijk knap je direct na de bevalling weer op!