6 jaar geleden

Dit is voor mij heel herkenbaar. Tijdens mijn zwangerschap ben ik, vanaf het moment waarop ik wist dat ik zwanger was, ziek geweest tot aan de dag van de bevalling. Heb 28 weken plat gelegen, waarvan 14 in het ziekenhuis. Was ziek 24 van de 24 uur. In plaats van aan te komen voel ik af. In het ziekenhuis 35 infusen per week gehad waarvan je ook niet niet vrolijk werd. Uiteindelijk is onze dochter ook nog eens veel te vroeg geboren na een zwangerschap van 28 + 1 dag, 1270 Gr "zwaar" . Vanaf de dag erna kon ik weer alles eten, wat een zaligheid. De dochter is nu 32, heeft gestudeerd en haar master behaald. Het gaat heel goed met haar. En ik, ik ben een hele trotse moeder. Wens je heel veel sterkte. Hou voor ogen dat zodra jouw kindje geboren is, het met jou ook weer goed gaat

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Bernie! X

8 jaar geleden

Kom bij toeval op dit blog. Mijn dochter heeft ook HG gehad tot de 17 e week van de zwangerschap. Daarna ging het berg opwaarts. Zij heeft 5 weken in het ziekenhuis gelegen, en was 8 kilo afgevallen. Zij heeft uiteindelijk een lang lijn gekregen of een pic sonde gekregen. hierdoor werd haar vloeibare voeding direct in de aderen gebracht.Zij heeft als medicatie Zofran gehad. Alle ander middelen hielpen haar niet.Nadat ze begonnen is met acupunctuur is het allemaal beter gegaan. Inmiddels is ze bevallen van een prachtige dochter 3 maanden geleden. Maar vergeten doen we deze crisis periode niet. Sterkte dames.

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Bij mij begon dit alles in 2014 dus ben al bevallen van onze dochter :) Het is inmiddels een jaar geleden en ik heb uiteindelijk negen maanden lang HG gehad... Ik had wel medicatie gekregen maar na al die maanden deed het weinig meer en werd het meer een kwestie van "ermee leren leven".