7 jaar geleden

HHIS I should have <a href="http://uefzom.com">thguhot</a> of that!

7 jaar geleden

Thanks for sharing excellent initnmaofors. Your website is so cool. I&#8217;m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal site.

7 jaar geleden

Onze kraamhulp was echt een geschenk uit de hemel. Onze oudste van toen 2 en 4 maanden was direct verliefd op haar. Zodra ze binnen kwam richtte ze zich eerst even helemaal op hem en daarna kwam ze naar ons. Top! Helemaal omdat ons mannetje helemaal niet lekker was en achteraf zelfs echt heel erg ziek al. Ons dochtertje deed het van begin af redelijk goed (geboren met ks) . Maar ons zoontje werd steeds zieker. Omdat de kraamzorg merkte dat wij het wel redde met onze dochter richtte ze zich veel op onze zoon. Die met het uur zieker werd. Toen ik savonds van haar een appje kreeg en ze vroeg hoe het ging en ik haar moest vertellen dat we op de spoedeisende hulp zaten met onze zoon wilde ze direct komen. Maar wat kon ze doen? Niks. De volgende ochtend was ze er vroeger dan afgesproken om ons even de zorgen uit handen te nemen. Ze heeft na overleg met 9ns extra dagen aangevraagd en zo hadden we haar 3 dagen langer. We wisten iedere dag dat ze in huis was maar op de momenten dat er rust nodig was hoorde je haar niet. Ze heeft meer voor ons betekend dan alleen het zorgen voor mij en ons pasgeboren dochtertje.

7 jaar geleden

Wij hebben onze kraamhulp net vanmiddag uitgezwaaid na bijna een week hulp. Wat een fijne vrouw was dat. ik zag heel erg tegen op een vreemde in mijn huis die alles maar ging bepalen. Daarnaast had ik ook de pech dat ik 4 dagen in het ziekenhuis heb gelegen vanwege inleiding en daarna de pech dat ik meer dan 2 liter bloed verloor omdat de placenta niet los liet. Maar Hetty was geweldig. Liet mij gewoon mijn eigen ding doen en was er als ik haar nodig had. Al mijn twijfels en bezwaren omtrent een vreemde in mijn huis heeft ze weg genomen. Nou staat het niet meer in de planning een 2de maar als ik toch ooit van gedachten verander dan is zij hier weer van harte welkom ♡