11 jaar geleden

Iemand nog de gouden tip voor een vette afzuiger in de keuken? Vind ik ook een crime altijd om schoon te maken want je komt nooit in alle hoekjes en gaatjes. En kalkaanslag op tegels en voegen in de badkamer? Want al die agressieve middelen zijn slecht voor je tegels en al helemaal voor je voegen en dat geldt ook voor bleek, dat is ook niet goed voor de voegen. Dus wat dan??

11 jaar geleden

kind een splinter beetje bakingsoda klein drupje water op de soda op de plek van de splinter doen. Pleister er over heen en een uurtje laten zitten. Tada splinter eruit

11 jaar geleden

Even een opmerking over de hond en de tennisbal: Door het knauwen op tennisballen slijten de hoektanden van de hond veel te snel, de tennisbal bevat glasvezel en dat werkt een beetje als schuurpapier. Geef hem dus beter een kluif.

11 jaar geleden

over die baking soda: het is een super scrub voor je gezicht. een beetje in je handpalm doen, piepkleinbeetje water bij, een zachte mengels van maken en de make up van je gezicht is er zo af. superzacht gezicht krijg je er van. Nog een tip: je kind kauwgum in het haar? de plek met pindakaas inwrijven en de kauwgum glijt er van af.