5 jaar geleden

Vannacht weer zwaar. Om 2 uur begon zij te huilen. Stond rechtop in haar bedje. Geprobeerd te troosten en weer neer te leggen. Weer huilen. Uiteindelijk bij mijn in bed genomen want ik had geen puf om aan de gang te blijven maar zij was alsnog ern uur extra bezig geweest om mij zover te krijgen met haar te spelen. Om 4 uur besloot zij weer wakker te worden. Wilde weer spelen en aandacht. Ben kapot. Doordat ik maar 1 slaapkamer heb slapen wij samen, zij uiteraard gewoon in haar bedje. Heb al een paar keer op de bank geslapen maar dat deed mijn lichaam niet goed. Ik weet niet hoe ik dit weekend door moet komen. Ben zo ontzettend moe ?

5 jaar geleden

Knuf!

5 jaar geleden

Wat een heftige periode hé, mijn dochter is nu 10 maanden en zij heeft echt precies hetzelfde. Voor wat betreft het slapen zijn we met 7 maanden een slaaptraining onder begeleiding begonnen. We leggen haar in bed en na 5 min huilen gaan we 1 min troosten (ik doe meestal tot ze rustig ademt) daarna 10 min huilen en terug enzovoort. De eerste weken duurde dit uren en ik wilde zoooo graag opgeven maar tegelijk was ik zoooo moe, ik kon niet meer. Het slapen gaat nu dan ook best goed. Ze slaapt nog niet door maar in vergelijking met waar we vandaan komen klap ik in mijn handjes. Verder is deze leeftijd ook wel echt de verlaat me niet fase. Soms best lastig maar ik geef er overdag eigenlijk vooral aan toe. Voor mezelf fijn en voor haar ook. En ik merk dat wanneer zij een dag met veel huilen heeft ik eenzelfde nacht heb. Misschien heb je er wat aan. Maar houdt vol! Het gaat echt over, heel veel. Succes en liefs

5 jaar geleden

Geef het even de tijd.. is een lastige fase die voorbij gaat. Ik zou me er gewoon aan overgeven. Maar is niet leuk. Mijne is 13 maanden en heeft die fase gelukkig achter zich gelaten. Maar zit nu weer in de fase van alles willen.. vooral wat niet mag. Heel hard huilen en boos worden als ik nee zeg. Is ook een gezellige fase!