9 jaar geleden

Hoi Christel, Fijn om je stuk te lezen! Ik ben het er helemaal mee eens. Zelf draag ik mijn 8 weken oude dochter veel in een tricot slen thuis en tijdens de hond uitlaten. En ik vind het zo jammer dat ik me moet verdedigen dat ze "altijd" bij mij of mijn man is. Terwijl wij het heel logisch vinden dat ze ons wil zien, horen, voelen en ruiken. Dan is ze het meest rustig en slaapt het beste. Dus ik hoop samen met jou dat dragen heel gewoon wordt.

11 jaar geleden

Wanneer je niet vertrouwd bent met een draagdoek, zou je altijd een draagconsult kunnen overwegen. Op de site van de vereniging van draagdoekconsulenten kun je een consulente bij jou in de buurt vinden. Daarnaast zou je ook kunnen denken aan en ergonomisch voorgevormde drager. Deze zijn snel te bevestigen en je kindje zit wel in de ergonomische houden net als in een draagdoek. Kies wel voor een ergonomische, deze zit prettiger voor jou en je kind, dus kies niet voor de reguliere dragers, deze hebben het stuk tussen de benen bij je kindje te smal, waardoor je kind niet in de juiste houding zit. Groetjes Christel www.indedoek.nl

11 jaar geleden

Er zijn zoveel ouders die hun kind laten huilen, maar ik kan dat niet. Ik kan echt niet tegen gehuil, met het gevolg dat mijn kind nogal vaak bij mij ligt. Soms best lastig, want ben niet vertrouwd met een draagdoek en heb ook nog de zorg voor een 2-jarige..