5 jaar geleden

Ik heb ook echt een horror bevalling gehad en heb ook gezegd dat er geen 2e meer komt. maar binnen een jaar begon het toch weer te kriebelen en had ik alles toch meer een plekje kunnen geven. Mijn partner had er ietsje langer voor nodig, maar niet veel. Dus wie weet over een tijdje denk je er toch anders over. laat het eerst maar eens allemaal goed bezinken, want wat is zoiets heftig!

5 jaar geleden

Bij ons was het ook drama om de koker te plaatsen, moest vaak in 2, 3 keer

5 jaar geleden

Dit klinkt niet alsof je het al verwerkt hebt, ook al zeg je dat je het wel een plaats hebt gegeven. Overweeg zeker professionele hulp om dit te verwerken, of je nu nog een tweede kind wil of niet. En moest je ooit van gedachten veranderen zou ik op zoek gaan naar een andere verloskundige of gynaecoloog waar je je goed bij voelt, dat kan veel doen. Uiteindelijk is het vaak niet persé de pijn of wat er exact gebeurd is dat de herinnering achteraf bepaalt, maar hoe er met je gecommuniceerd werd en in hoeverre je het gevoel had dat je inspraak had in de beslissingen die werden genomen tijdens de bevalling.

5 jaar geleden

Pas goed op hoor! Mocht je toch van gedachten veranderen. Ik dacht ook geen last te hebben van de eerste bevallig. Was nuchter. Totdat ik bij de 2e bevalling mocht persen. Toen schoot ik even in paniek. Gelukkig toen een goede verloskundige om mij heen en gynecoloog. Waardoor ik weer rustig werd. Lekker genieten van jullie meisje Dit bewijst maar weer hoe sterk je kan zijn.