1 jaar geleden

Idem! Exact hetzelfde. Door hypnotherapie is de pijnprikkels minder geworden, er is namelijk niks stuk. En door steunzooltjes heb ik in de avond nog energie. Het duurt nog wel even, maar ben benieuwd hoe de klachten na zoveel jaar zijn?

6 jaar geleden

Ik herken het heel erg.Ik heb zelf 2 kinderen,1 van 8 en 1 van 5.erg veel last van bekkenpijn.verschillende soorten werk gedaan en eigenlijk niet te doen.Steeds krijg ik als ik ga werken veel last ervan.baal enorm omdat ik gewoon niet weet wat voor werk ik zou kunnen doen waarbij ik minder last ervan heb.

10 jaar geleden

Hier dus een jaar na dato en een no go. Maar daar heb ik de dokter niet voor nodig. Bovendien nog een keer dit met al een kleintje hebben rondlopen, dan doe ik de oudste echt te kort. Bovendien, we krijgen het nu al nauwelijks geregeld

10 jaar geleden

Ik herken je verhaal wel, ik kreeg aan het einde van mijn zwangerschap ontzettende rugpijn, kon haast niet meer zelfstandig opstaan uit bed maar ik dacht dat het kwam door die zware buik. Toen ik was bevallen was het de eerste week supererg kon niet zelfstandig lopen en liep in een 'treintje' met mijn man. Toen het na 2 weken nog niet goed ging kwam de dokter maar die constateerde geen bekkeninstabiliteit. En verder konden ze ook niets vinden. Ik heb de eerste 7 maanden heb ik mijn dochter niet op kunnen tillen en liep ik met een rollator of kinderwagen in huis...Smorgens kon ik haast niet opstaan en moest ik eerst 3 pijnstillers nemen voordat ik op kon staan na een half uur. Nu na 3 jaar heb ik nog steeds last maar dan gelukkig in mindere mate! Meestal als ik iets teveel heb gedaan op een dag of gewerkt heb. Maar overgegaan is het nog niet...ik ben benieuwd hoe dat moet gaan als ik een 2e kindje krijg, want dat wil ik dus wel graag! Gaat jouw rug nu een stukje beter? en wat zeggen de doktoren ervan?