5 maanden geleden

Zelfde probleem met onze dochter gehad. Inmiddels is ze geopereerd aan haar strottenhoofd voor minder benauwd te zijn tijdens drinken. Na een slikvideo erachter dat ze een slikstoornis heeft en ze heeft nu volledige sondevoeding. Krijgen nog onderzoek naar een vernauwde slokdarm wat ze misschien heeft. Het duurde niet lang of onze dochter was er niet meer geweest.

5 maanden geleden

Dat is echt typisch Nederlands. Ik woon nu 3 jaar in België en daar kun je zonder verwijzing terecht bij een kinderarts. Ik heb ook een ziektekostenverzekering in Nederland, maar daar moet alles op doorverwijzing van de huisarts.

5 maanden geleden

Ja echt he. Ik woon alweer een aantal jeren in Italië en daar wordt je met je kind gelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Ik sta er van te kijken hoe er in Nederland mee om wordt gegaan.

5 maanden geleden

Echt Nederland weer, altijd moeten smeken om gezien te worden. Gelukkig dat België werkt zonder doorverwijzing. En bij geboorte sowieso naar de kinderarts moet I p v de huisarts. Ik hoop voor u dat het niet al te ernstig is en hij eruit groeit.

5 maanden geleden

Wat wordt er toch slecht geluisterd naar de ouders. Een moeder weet als het niet goed gaat. Altijd serieus nemen! Ben benieuwd hoe het nu gaat.