2 maanden geleden

Ik reageerde al eerder op iemand die zei dat het elk verhaal twee kanten heeft. Ik ben het daarmee eens! Alle openbaar delen vraagt om reactie. Waarschijnlijk wil ze die reactie ook, want anders heb je geen bestaan als kleine influencers toch. Dat je dan negatieve reacties krijgt op het feit dat je allerlei medische info deelt over je kinderen, soms stories deelt waar je al schelden en tierend spreekt over het slaapgedrag van je kinderen, moet je dat ook kunnen handelen. De mensen die hier reageerden gaven aan dat ze dat netjes in een persoonlijk bericht hebben geprobeerd bespreekbaar te maken, maar dat ze dan direct geblokkeerd werden. Dat is geen eerlijke communicatie. Anderzijds als deze vrouw inderdaad secreet enz. is genoemd, gaat dat wel te ver.

2 maanden geleden

Jammer, ik reageerde met naam, maar ook mijn reactie is verwijderd. Dat voelt als ongelijke behandeling en wegpesten.

2 maanden geleden

Gewoon censuur. Je mag alleen positief reageren, het is net Instagram

2 maanden geleden

Ik denk dat het is omdat het een reactie was op een anoniem bericht!

2 maanden geleden

Ik had ook een losse reactie geplaatst. Maar het was niet per definitie in het straatje van...dus inderdaad censuur. Maar ik ben de beroerdste niet hoor; plaats ik het gewoon opnieuw ;)

2 maanden geleden

Goedendag, gezien de vele zeer negatieve reacties hebben we als redactie besloten om alle Anonieme comments te verwijderen. Mocht je op deze blog willen reageren, dan vragen we je een account aan te maken en op een nette manier met elkaar het gesprek aan te gaan. Groeten, Team Mamaplaats

2 maanden geleden

Denk dat het standpunt van vele nu wel duidelijk is dus kap gewoon met pesten/afkraken. Ze heeft het met de beste bedoelingen gepost. Ter verwerking voor zichzelf en de kids. Maar ook zeker om lotgenoten misschien te helpen in de zoektocht naar juiste behandeling.