8 jaar geleden

Ja hier ook geen drilbillen, maar wel een gehavende huid door jaaaarenlang epileren blijvende rode puntjes gehouden. En spinnekopjes overal. En een doorschijnend witte huid die niet bruin wordt, al lig ik uren in de zon. Dus, nee, ook met mooie slanke benen zijn rokjes soms niet weggelegd.... Lang leve de lange rokken en de lekkere dunne linnen broeken! Zit ook lekker koel.

8 jaar geleden

Geen rokjes zonder legging voor mij. Mijn benen zij nogal toegetakeld door de psoriasis, dus ik wil mijn medemens dat uitzicht liever wel besparen ;) Maar ik zal daardoor zeker niet minder genieten van het mooie weer :D

8 jaar geleden

Doe waar je jezelf het fijnste bij voelt! En ach, blote benen is ook niet alles! Vandaag heb ik weer een leuk jurkje aangetrokken, want het was zulk lekker weer! Vol vertrouwen ging ik met meneer een stukje lopen naar het winkelcentrum.. Heerlijk vond hij het! Zelf lopen.. Zonnetje erbij... Totdat ik hem in zijn wagen wilde tillen en hij een hysterische "Ik wil lopen en de wagen is stom" aanval kreeg! Conclusie; ik moest in zoverre bukken om hem maar in bedwang te houden waardoor een stelletje achter me hard begon te lachen en met elkaar grappen maakten over hun 'mooie uitzicht'.. Dus welke maat je ook hebt: Fuck! Sta je toch even voor l*l!