9 jaar geleden

Vandaag is Alyssa 2 jaar geworden (en ikzelf heb daar een 8 achter geplakt). Zaterdag hebben we het gevierd met vrienden en familie, 15 personen totaal ongeveer. En vandaag heerlijk met ons gezin doorgebracht. Ook ben ik in blijde verwachting van ons tweede kindje :D dat toevallig 4 dagen voor zijn/haar papa's verjaardag vermoedelijk verwacht wordt. Spannend!!! :)

10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! We zullen zeker gaan genieten! En mega feesten zoals in de Knaks reclame zijn toch niet aan ons besteed, haha. Teveel drukte is voor niemand leuk..

10 jaar geleden

Hier best lastig. Pap is 4 dagen voor de kleine meid jarig, de ene familie woont 150 km bij ons vandaan, dus die vieren we samen in een weekend. De rest gewoon op de dag zelf. Kinderfeestjes zijn voor kinderen dus overdag en volwassenfeestjes voor volwassenen dus in de avond. Overigens vind ik het onzin dat tegenwoordig halve volwassen vriendenkringen met kinderen en papa en mama en de oppas en de korfbalclub....naar een kinderverjaardag komen, Ik zie het bij mijn nichtjes. Daar zijn los van het kinderfeestje vaak 50 man. Kinderen helemaal over de toereen van alle aandacht. Doe maar gewoon is mijn credo. En vooral niet vijf keer de verjaardag vieren.

10 jaar geleden

Inderdaad: vooral genieten. Alvast gefeliciteerd!