's avatar
1 jaar geleden

Heel heftig! Wij kwamen ook iets dergelijks tegen toen mijn dochter klein was in het zwembad van ons Hotel in Oostenrijk. Het gebeurde terwijl we er allemaal rond stonden en niemand had het gemerkt. Zo snel gaat het! Ik kan alleen maar zeggen, dat een paar seconden zelfs teveel zijn als je ze niet in het oog hebt. Gelukkig is het allemaal goed gekomen voor jullie. Al het beste!

's avatar
1 jaar geleden

Wat een nachtmerrie! Blij te lezen dat het goed is afgelopen! Een ongeluk zit echt in een klein hoekje. Ik hoop dat jullie in de toekomst samen met Livia ook weer kunnen genieten van water.

's avatar
1 jaar geleden

Jemig wat heftig! Hopelijk kun je het verwerken 🍀

's avatar
1 jaar geleden

Jeetje, ik heb net het hele verhaal gelezen, wat een schrik. En ik herken een heleboel. Afgelopen zomer heeft onze dochter Milou (toen 1 jr en 9 mnd) ook 3 dagen in een Frans ziekenhuis gelegen. Niet vanwege verdrinking, maar vanwege het RS Virus. Ik mocht bij haar blijven en mijn man en oudste dochter pendelden heen en weer. Wat een ellende hè, al die slangetjes, plakkertjes, piepjes… Verkassen naar een minder verpauperd ziekenhuis, artsen en verpleegkundigen die geen Engels spreken… Gelukkig is het goed afgelopen!