Samulayo's avatar
9 jaar geleden

Wat een lief bericht, dank je wel! Het klopt wat je zegt over de fijne mensen om je heen. We zijn hier steeds alerter op, waar voelen we ons prettig waar willen we zijn. Voor de andere negatieve mensen bewaren we afstand. Geen zin meer om onszelf steeds weg te hoeven cijferen. Liefs

's avatar
9 jaar geleden

Ik heb dit als verpleegkundige natuurlijk vaker gezien en het is een drama voor degene die het treft.Zwanger worden is niet zo vanzelfsprekend als iedereen wel denkt. Maar de mensen die niet met dit alles om kunnen gaan, vrienden die zich geen houding weten te geven en dus ook geen aandacht, die hebt je er toch niet bij nodig?Kijk naar de mensen die dat wél kunnen.Het is niet zo dat iedereen empathisch kan zijn.Het is van een andere orde, maar door het krijgen van kanker verloor ik wel mensen waarvan ik dacht dat ze vrienden waren.Of mensen gingen aan de andere kant van de straat lopen om vooral niet te hoeven vragen hoe het ging.Schud die ballast af Simulayo en ga verder met de mensen die het wél snappen en er willen zijn. Échte vrienden, dat zijn er maar een paar en de rest zijn kennissen.Door dat te zien verwacht je zelf ook minder en ben je ook niet zo gauw gekwetst.Ik hoop van harte, dat het mogelijk is voor je om nog een kindje te krijgen, koester wat je hebt en zorg goed voor jezelf.Heel veel sterkte!

Samulayo's avatar
9 jaar geleden

Klopt, de gedachten zijn moeilijk te stoppen. Daarom steeds bezig proberen te blijven En te genieten van de dingen om ons heen! Bedankt voor je bericht!

Samulayo's avatar
9 jaar geleden

Dank je wel, dat hopen wij ook! Bedankt voor je bericht!