4 jaar geleden

Ps. Misschien leuk om met elkaar in contact te komen? ?

4 jaar geleden

Ik denk dat wij dat zijn in de ouders van nu. Dus dan blijft het bij twee. ? maar dan ben jij dus degene van dit jaar! hoiiiii! Enne, super toffe naam!

4 jaar geleden

En wij maar denken dat wij origineel waren....! Onze zoon is op 24 mei 2019 geboren en heet: Ubbe Matthias. We waren op zoek naar een Friese stoere naam en kwamen op deze Ubbe de Fries, een oude strijder. Wat grappig om te lezen dat jullie 2e naam ook 3 lettergrepen heeft. Dit bekt lekker en klinkt goed!;-) Toevallig las ik een paar weken geleden tijdens het kolven op mijn werk een oude ouders van nu die daar nog lag. Daar stond een artikel in waar een zoontje ook ‘Ubbe’ Heette... te toevallig. Nu dus al de 3e! ?

4 jaar geleden

Wij hadden een beetje hetzelfde, en zijn uiteindelijk op een Friese naam uitgekomen. Jelte. Ik zag de naam langskomen op mijn werk (eerste keer in de twee jaar dat ik het doe, en ik zie rond de 20 kindjes per dag). Bleef hangen, en ben nog steeds heel blij dat we die naam hebben gekozen. Wij hebben de naam overigens wel pas bedacht na de geslachtsbepalende echo! Ik zit wel nu al in m’n hoofd te bedenken hoe we een tweede kindje zouden moeten noemen! Wat past erbij?! Jongens en meisjesnamen, we wachten nog wel even tot Jelte ietsje ouder is!