10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Hihi, ik zie het al voor me, Nahsuusje: ik en die mevrouw rollebollend in de koelcel bij de Bas van der Heyden, tussen de pakken melk. Hihi...maar je hebt gelijk, zoiets kan toch niet!Ik geef ze zeker extra water( limonade wordt zo duur en is ook niet gezond de hele dag he)en we proberen te blijven lachen, haha!

10 jaar geleden

Hahahahaha.......ik zie het compleet helemaal voor me. Aan je schrijfstijl te zien. Heb je je gevoel voor humor gelukkig nog niet laten verdampen!

10 jaar geleden

Die mevrouw had ik ter plekke op dr bek gemept kind of geen kind bij. je blijft met je poten van mn kind af, ook als ze vervelend is dat is mijn taak om haar te corrigeren! maar goed I love the sun! en als het wat warmer/benauwder is gewoon alles op het gemakske, niet te veel plannen. Idd veel drinken, belonen met ijsjes (evt. zelfgemaakte gezonde ijsjes) en ook ons dametje laat met dit weer haar oren in bedje liggen. Wat meer geduld heb je nodig, vooral veel met water doen (is ook wel meer knelboel). Ramen wassen of speelgoed wassen ofzo. en als ze volgende keer elkaar weer in de haren vliegen maar waterballonnen/waterpistool geven kunnen ze hun agressie kwijt en worden ze afgekoeld :) succes

10 jaar geleden

Vooral heeeeeel rustig aan doen en met water spelen natuurlijk. Helaas ben ik alweer begonnen met werken en werd ik gek in die bloedhete trein. Ik heb toen flink wat water moeten drinken. Dus ook: veel drinken!