's avatar
7 jaar geleden

Ik heb beide keren gekozen voor een vriendin van mijn moeder, al sinds ze 7 jaar oud waren. Deze kraamverzorgster ken ik al mijn hele leven en vond het fijn om.een vertrouwd gezicht om me heen te hebben, gelukkig kon ze ons als keuze gezin opgeven.

Nikki1986's avatar
7 jaar geleden

wilde perse 1 kraamzorg niet, zijn te groot en kollosaal voor mijn gevoel, mijn nichtje en schoonzus bevielen in juni en juli en ik mocht in december. ben op hun ervaringen afgegaan en na zelf wat internet onderzoek gekozen voor homecare, waar mijn nichtje en schoonzus goede ervaringen mee hadden! geen moment spijt van gehad,!

's avatar
7 jaar geleden

ik kon meerdere kiezen maar heb voor een grote gekozen waar ik ook mijn pufcursus heb gedaan en dit was de enigste organisatie waar ik kolf kon huren en daarna 1 kopen met 20% korting en deze werkt ook nauw samen met de verloskundige.

's avatar
7 jaar geleden

Ik heb er niet 1 seconde bij stil gestaan dat er wellicht verschillende kraamzorg aanbieders in de buurt zijn voor me. Gewoon die kraamzorg instantie van de thuiszorg, daar lag ook een flyertje van bij de verloskundigenpraktijk. Ze zullen allemaal hun vak goed verstaan en andermans ervaring hoeft niet altijd iets te zeggen over hoe ik het ga ervaren. Dit is voor mij nou echt iets waar ik me totaal niet druk om kan maken.