lidia's avatar
1 jaar geleden

Lieve mama hou vol. Zelf in 2016 crisis opname gehad van wat 2 weken zou zijn maar uiteindelijk 9 weken heeft geduurd. 3 kleine kinderen thuis en mijn partner en verder geen hulp van familie en zon schuldgevoel naar mijn kids. Ik zag niks meer zitten en wilde zo graag niet meer op deze aardbodem zijn. Ook al was de liefde voor mijn kids nog zo groot in mijn ogen verdiende ze beter dan mij. Het was een hel en afzien maar achteraf zo blij dat ik het heb volgehouden. Na mijn ontslag vrij snel gestopt met alle medicatie ondanks het advies was om ze te blijven slikken. Nog wel tot 2 jaar erna bij GGZ gelopen en maatschappelijke werkster die om de 2 weken op huisbezoek kwam. En ik kon weer genieten, genieten van mijn kinderen, het leven, me partner.

's avatar
1 jaar geleden

Hai, ik ben na een kraampsychose en postpartum depressie ook opgenomen geweest. Het was ontzettend zwaar,lang en donker. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Moeder zijn voor mijn prachtige dochter, werk, mijn huwelijk. Echt je kunt dit! Ik denk aan je

Mamasaar's avatar
1 jaar geleden

Lieve lieve ja geen idee hoe je heet. Sorry... maar lieve vrouw alsjebliefd neem de hulp aan... ik zelf kom uit eeen diep dal en echt als je de hulp acepteerd en je niet verzet er tegen ben je snellen weer je leuke jij.. en kunnje sneller naar huis... tegen hun in gaan werkt alleen tegen je... werk met ze... en van die medicatie ga je je echt beter voelen.. nu lijkt het niet zo ik weet het maar alsjeblief lieve vrouw vecht.. is het niet voor je zelf doe het dan voor de mensen die van je houden en de kids die hun moeder echt wel nodig hebben.. misschien voelt het nu niet zo maar echt geloof me alsjebliefd .... en er komt een dag dag je weer gaat houden van jezelf en de mensen die van jou houden echt!! Ik beloof het je! ❤️ ik denk aan je ! En hoe diep het dal ook lijkt je komt er uit met de juiste hulp echt!!! Liefs sara van thuijl je mag me op fb op insta opzoeken en een pb sturen dan kan ik je misschien helpen!