3 jaar geleden

Doe wat goed voelt voor jou/jullie. Mijn man heeft zich ontpopt tot de beste kraamhulp ter wereld 🤣 die had de mogelijkheid om thuis te zijn en te blijven. Komt vast goed! Geniet van de laatste weekjes!

3 jaar geleden

Dankjewel voor je berichtje ❤ Ik vind het heel moeilijk, gelukkig hebben we nog eventjes de tijd. Al vliegen de weken wel voorbij😝 maar komt goed.

3 jaar geleden

Ik heb bij mijn eerste de beste kraamhulp ooit gehad! Echt een heerlijke kraamweek gehad! Bij mijn tweede, tja die hebben we na 1,5 dag naar huis gestuurd dus kun je wel nagaan hoe dat was. En nu bij mijn derde de eerste week in het ziekenhuis gelegen ivm vroeggeboorte, dus geen kraamhulp meer gehad. Heel eerlijk, mijn was lekker thuis en daardoor heb ik geen moment de hulp gemist. Ook moest ik er niet aan denken om in mijn eigen huis hele dagen iemand met een mondkapje op te hebben. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Als er nog een vierde zou komen dan weet ik nu al dat we geen kraamhulp nemen, gewoon lekker als gezin de eerste week door komen. Maar kan me in jou situatie wel voorstellen dat je misschien wil ervaren hoe het is om een kraamhulp te hebben juist omdat je dat niet eerder gehad hebt. Succes met je keuze!