3 jaar geleden

Zelf als kind van toen 9 heb ik ook een nabloeding gehad bij het verwijderen van mijn neusamandelen. Ik had de hele badkamer onder gespuugd met oud bloed. En mijn moeder, pediatrisch verpleegkundige, zei alleen nog jas aan en de auto in. Zij wist al hoe laat het was. Ik heb toen een week op de pediatrische afdeling gelegen.

3 jaar geleden

Och die skat, wat verschrikkelijk en wat zullen jullie je dan machteloos gevoeld hebben als ouders zijnde.

3 jaar geleden

Mijn zusje heeft op haar 15e de keelamandelen laten verwijderen. Na een week een flinke nabloeding en opgehaald door de ambulance. In het ziekenhuis nagekeken en niks aan de hand zeiden ze. Maar voor de zekerheid bleef ze een nachtje. Maar goed ook, want haar halsslagader klapte en ze werd met spoed geopereerd. Hartstilstand, geen bloedtoevoer in de hersenen, maar toen ze haar hals openmaakte hebben ze de ader afgebonden. Ze heeft nog lang in het ziekenhuis gelegen, waaronder op de IC. En nog een jaar logopedie, want ze had er een spraak probleem aan over gehouden. Maar al met al bleek de KNO arts de halsslagader te hebben geraakt bij het verwijderen van de amandelen. Bij mijn kind(eren) blijven die amandelen lekker zitten.

3 jaar geleden

Wij hebben een zelfde ervaring, wat afschuwelijk! Nog nooit zoveel bloed gezien, heel naar. Mijn dochter had 3 maanden nodig om zichzelf weer te vinden, wat uiteindelijk is gelukt met ijzer limo & homeopathie (soort wanhoopsactie die goed uitpakte, in het ziekenhuis werden we totaal niet gehoord) Misschien heb je er iets aan!