3 jaar geleden

Onbegrijpelijk dat versie nog uitgevoerd wordt. Als de navelstreng om het nekje zit of door versie er juist omheen komt of scheurt? Baby blijft niet voor niks lekker met hoofdje zo liggen.

3 jaar geleden

Hier ook een die vanaf begin lekker dwarslag Bij 20 weken echo lag hij dwars. Hoofd eneczijknsr Voetjes andere kant. Daarna lekker een paar keer koprollen om lekker met 32 weken te besluiten ik ga lekker in stuit liggen en blijf zo. Met35 weken een draaipoging gedaan De week erna met 36 weken draaipoging nummer 2 Wij moesten ons om 6 oktober om 10 uur melden. Maar meneer dacht er anders over. 5 oktober om 20 uur dacht ik steeds elke keer als ik opsta lijkt alsof ik in mijn broek plas .. Om 21 uur toch maar de verloskundige gebeld die kwam controleren. Zij twijfelde zelf. Gebeld met het ziekenhuis Voor de zekerheid even langs komen. Om 21.30 in het ziekenhuis aangekomen wat lichte krampen. Daar vast gesteld dat een scheur had boven in mijn vliezen. Even overleggen met een gynaecoloog Om 22.15 dacht mr nu is het genoeg gelijk weeenstorm en om 24.01 op 6 oktober is meneer met 36 weken geboren..... Hij is nu 10 en nog steeds een dwarsligger.... 😅 😅

3 jaar geleden

Ik heb bij mijn jongste ( wordt 16 in december) het ook mee gemaakt . Ik durfde het ook eerst niet aan , kwam bij de gynaecoloog terecht en die zei het wordt een stuitbevalling of een keizersnede alle nadelen ervan kreeg ik om mijn oren , de datum werd gepland en als ik het niet wilde kon ik het afzeggen. Bij thuiskomst direct de verloskundige gebeld met de mededeling dat ik het wel wilde proberen het draaien . Want ik was zo raar bij de ene ziekenhuis weg gekomen . Ze heeft toen direct het UMCG gebeld daar kon ik de volgende ochtend al terecht. Het draaien was geen probleem en geen pijn gehad , ze lag ook vrij snel naar beneden , maar eigenwijs als ze was lag ze 2 week later weer andersom. Nog een keer gedraaid en toen bleef ze wel liggen . Voor mij en haar gelukkig toch gedaan want bij de echo in het UMCG bleek dat een stuit bevalling nooit had gekunt want ze lag iets scheef, als ze bij de andere ziekenhuis een echo hadden gemaakt hadden ze het kunnen weten . Op 2 dec is ze geboren via de normale weg en het draaien viel mij echt 100% mee.