8 jaar geleden

Ik zit ook nog te denken over een leuk cadeautje voor Dunya als ze voor B mag afzwemmen. Gelukkig wil Dunya heel graag door voor C en mag ze volgend jaar schoolzwemmen, waardoor ze voorlopig zwemritme blijft opdoen. Omdat ze zwemmen zo leuk vindt is het voor mij niet zwaar om elke week naar het zwembad te gaan. Als ze weerstaand zou hebben tegen zwemles dan zou het wel een stuk moeilijker zijn denk ik. Nu is het een makkelijke keuze wel of niet voor C: zolang ze wil zwemmen hoef ik er niet over na te denken. Ja dus!

10 jaar geleden

Lieve allemaal en natuurlijk lieve Renske, Na meer dan eens langs de waterkant op zoek te zijn geweest naar kinderen van ouders die overstuur met ongeloof voor zich uitkijken.... C MOET!!!! en daarna blijven zwemmen....

12 jaar geleden

Ja dat weet ik, maar hij heeft hem al.... en toen ik dit stukje in mijn hoofd had wisten we nog niet of hij mocht afzwemmen, he... Tja loop wat achter, heb ideeën in mijn hoofd maar de tijd vinden ze te schrijven gaat dan vaak wat lastiger... Wie weet met zijn verjaardag straks, vind het aapje wel bij hem passen;-)

12 jaar geleden

ze hebben leuke dingen!!! maar eh je weet niemand te verblijden???? je kleine neefie heeft pas zijn A gehaald;-)