6 jaar geleden

Het belangrijkste is dat jullie nu idd gewoon aan jezelf gaan denken. 'Vrienden' voor wie jullie alleen maar goed genoeg zijn als jullie vanalles voor ze willen doen en aan wie jullie je maar moeten aanpassen dat zij geen echte vrienden. We kennen helaas ook genoeg van die mensen. Geniet van de komst van je derde kindje..het is jullie gegund dat de kleine op komst is, wat anderen daar ook van denken.

6 jaar geleden

Lastige situatie met koppels die een grote wens hebben maar het niet lukt. Als het echte vrienden zijn kan je het goed bespreekbaar maken. Misschien vind voornamelijk je vriendin het wel erg leuk om met jou mee te shoppen en genieten van het wondertje in je buik. Kan ook zo zijn dat ze juist jaloers, verdrietig en boos wordt omdat het bij jullie wel "makkelijk" gaat en bij hen niet. Probeer het bespreekbaar te maken, bovenal geniet van je zwangerschap. Zoals jij schrijft zal het de laatste zijn, extra speciaal!

6 jaar geleden

Maar dat zijn geen vrienden waar je het nu over hebt! Jeetje wat erg dat ze zo reageren.. Gewoon genieten en blij zijn met je zwangerschap!