NathalieNotteberg's avatar
6 jaar geleden

Bij mij duurde het 5 maanden voor ik op 0 stond. En dan was mijn hoogst gemeten waarde 'maar' 185. Geprikt 2 weken naar curretage. Ik mocht na de 0 waarde meteen weer zwanger raken, dit duurde echter nog 4 maanden. Ik herken je gevoel voorkomen! Die rollercoaster van gevoelens verdriet en angst. Zoek en vraag om hulp als je die nodig hebt, en blijf praten. Dit was voor mij heel belangrijk! Ik ben nu inmiddels 20 weken zwanger, maar de onzekerheid en angst zit er soms nog helaas....

MamaLaura's avatar
6 jaar geleden

Dankjewel. Het blijkt inmiddels zo te zijn helaas. Het is momenteel een beetje uitzichtloos voor mijn gevoel omdat ik niet weet wanneer alles uit mijn lichaam is en we weer verder kunnen. Hoe lang duurde het bij jou tot je waardes weer op 0 zaten? En moest je daarna ook nog 3 maanden op 0 blijven?

Marijke_O's avatar
6 jaar geleden

Wat voelt het vreemd om dit verhaal te lezen! Een jaar geleden werd bij mij een tweelingzwangerschap geconstateerd. Echter was een van de kindjes al in een heel vroeg stadium gestopt met groeien. Met 7 weken, 12 weken, 16 weken waren de echo's prima. Met 20 weken werd pas weefsel in mijn baarmoeder ontdekt wat er niet hoorde te zitten. De gynaecologen waren meer van verbaasd dat ik een gezond kindje bij me droeg én een mola. Net als de vele die gereageerd hebben voel(de) ook ik me onbegrepen. Een mola-zwangerschap kent veel onbekendheid. Gelukkig mocht ik mijn zwangerschap, met veel extra controles, voortzetten. September j.l. ben ik bevallen van een gezonde dochter én een Mola. In maart moet ik weer mijn HCG laten bepalen en hopelijk ben ik daarna lichamelijk klaar met de Mola. Maar mentaal zal het moeilijk blijven denk ik.

NathalieNotteberg's avatar
6 jaar geleden

Wat een onzekerheid en wat een spanning. Ik weet precies hoe je je voelt! Op dit moment leef je alleen in spanning en angst, plus het verdriet van verlies. Ik wens je alle sterkte en kracht!