8 jaar geleden

Mooi geschreven!

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Even voor de duidelijkheid, het is niet m'n bedoeling er een wel/niet vaccineren discussie van te maken of met vingertjes naar rivm of cb te wijzen. Bovenstaand blog is gewoon de gevoelens vanuit een nieuw moederhart, wat opziet tegen de prikjes bij haar baby. Omdat ik het van me af wilde schrijven, misschien anderen er iets van herkenning in kunnen vinden etc.

8 jaar geleden

Helemaal eens met het stuk van iris en zie in je reactie hierop dat jij een bewuste keuze hebt gemaakt om wel te vaccineren. Hoop dat steeds meer ouders een bewuste keuze gaan maken om wel of niet te vaccineren en niet gewoon maar vaccineren omdat het rivm je via de post de oproepkaarten toestuurt en het cb je kind (vaak zonder te vragen of je er bewust voor hebt gekozen) je kind vaccineert.

8 jaar geleden

Het is gelukkig achter de rug. Wat een drama, mama huilde minimaal net zo hard als knulletje mee. Zielig, om te zien dat je vriendje zeer heeft. Gelukkig had ik hem in de draagdoek meegenomen, want hij heeft de hele terugweg (lopend) liggen slapen in de doek. Nu lekker thuis op de bank met onze knul, en lekker van elkaar genieten en hem erdoor helpen :) ik hoop dat ie er niet teveel last van krijgt...