10 jaar geleden

Allereerst, wat knap dat je het die eerste maanden toch heb doorgezet, ondanks de pijn! En wat ontzettend fijn dat je de oplossing hebt gevonden met behulp van de lactatiedeskundige! Hopelijk kun je nu eindelijk genieten van het borstvoeden en kun je je zoontje verwennen met je mamamelk!

10 jaar geleden

Hoi! Ik wist niet van het bestaan af. Goed om te lezen, ik wil in de toekomst ook borstvoeding gaan geven als de kleine er is. Mocht ik dan ook veel pijn hebben bij het borstvoeding geven, dan weet ik dat het daar aan kan liggen. Gelukkig dat het nu is opgelost voor je. Ook fijn voor je kindje, nu kan hij gewoon op een normale manier drinken. Veel geluk!

10 jaar geleden

Wat fijn dat je een oplossing hebt weten te vinden!

10 jaar geleden

bedankt voor je reactie. Ik vond dat klieven (=knippen) eerst ook heel zielig, maar het stelt echt serieus niet veel voor voor de kleine. het was letterlijk binnen een seconde geknipt en qua pijn reageert hij hetzelfde als met een vaccinatie. Het is volgens mij meer het idee zelf dat het zo 'eng' maakt dan de daadwerkelijke knip. Ook bij het woord klieven krijg ik al rillingen haha, maar het stelt echt niet veel voor.