6 jaar geleden

Wij hadden zo’n geval maar dan andersom, onze zoon was een week oud, deed alles prima zonder speen en toen kwam hij in het ziekenhuis te liggen, hebben ze hem daar ‘snachts een speen gegeven zonder overleg of wat dan ook! Ik vind dat je als ouders en kind zijnde bepaald wanneer je iets wel of niet geeft en niet een zuster in het ziekenhuis of een leidster op het kdv!

6 jaar geleden

Ik zou me er niet zo druk om maken. Het ging goed! Super knap Liv! Fijn toch dat de leidsters je helpen? Waarschijnlijk als het niet goed ging hadden ze hem haar wel gegeven toch? Gaat er uiteindelijk om dat ze haar speentje nu dus minder nodig heeft, heel knap van jouw grote meisje!

6 jaar geleden

Vind het best een beetje gek als zij op eigen initiatief beslissen dat het tijd wordt voor je kindje, om zonder speen te gaan slapen. Gelukkig is dit goed gegaan. Zelf werk ik op een kinderdagverblijf en we doen alles bespreken/ in overleg met ouders. Zo hoort het ook, vind ik. Stel het kind heeft een speen, maar valt daar niet mee in slaap en gebruikt hem dus niet, dan vind ik het een goed idee om de speen niet mee te geven. Het is, vind ik, wel van belang dit te bespreken met de ouders.

6 jaar geleden

Heel vreemd. Ik werk zelf ook op een kinderdagverblijf,en ik zou nooit zomaar uit mezelf geen speentje geven bij het slapen zonder verzoek van de ouders. Dit( maar dat geld eigenlijk voor bijna alles)zijn dingen waarin we meegaan in de wens van de ouders. Zou hier dan ook altijd nog even op terug komen met de leidster.