's avatar
7 jaar geleden

Lieve moeder, Ik denk dat je gevoelens terecht zijn. Ik heb ook recentelijk zoiets meegemaakt, toevallig heet die collega ook Monique... Ga je gevoelens niet zomaar negeren, wij vrouwen hebben een 6e zintuig. Vraag m om volledig open kaart te spelen, zowel verbaal als in geschrift. Dus app gesprekken laten lezen. Maar nogmaals, je gevoel is belangrijk, negeer dat niet. Sterkte

's avatar
7 jaar geleden

hi, heb dit ook meegemaakt met mijn ex-verloofde... ik had stiekem ook een voorgevoel over hem en een collega maar dacht er verder niet aan omdat ik niet verwachtte dat er iets zou kunnen gebeuren. Uiteindelijk, na 3 mnd apart slapen (zogenaamd omdat hij zich moest kunnen concentreren en omdat ik knarssetand) kwam ik weer achter iets achter en besloot er zelf maar een einde aan de relatie te maken aangezien hij de ballen er niet voor had. dit hoeft niet te betekenen dat dit ook voor jou geldt, maar ze zeggen altijd: bij twijfel niet doen.. mijn intuitie is iig goed en weet dat ik er op kan rekenen.. Ik heb wel altijd gezegd dat alles een reden heeft ook al is het niet meteen duidelijk. Nu is mijn ex al een paar jaar samen met zijn collega en ben ik inmiddels weer verloofd en zwanger (vandaar dat ik op deze site zit ;-) maar geloof me: goed komt het altijd!! veel sterkte! gr MDN ps. nu ben ik zwanger van een andere man (tevens mijn verloofde) en ik moet je zeggen: I LOVE LIFE!

's avatar
7 jaar geleden

Moeilijk hoor . Ik heb t ook meegemaakt. Wij zijn nog samen maar het is echt een uitdaging. We zijn nu bijna 2 jaar verder maar voel me nog steeds gekwetst.

Watermeisje's avatar
7 jaar geleden

Volg je hart. Kan jij er mee leven dat hij het met een ander doet? Dat is de keuze die jij moet maken. Denk goed na en neem de tijd. Hoe sta jij tegen over monogamie. Ik snap je boosheid, je verdriet. Hij heeft heel veel kapot gemaakt. Laat je niet tegenhouden door angst. Alleen red jij je ook wel met je kindjes. Dingen zullen veranderen. Maar je komt er wel.. geloof me er zijn je al veel vrouwen voor gegaan... En ja de anders kant. Ik ben zelf best wel open minded. Ik weet niet of ik het kan voor de rest van mijn leven sex met maar 1 partner hebben.. En snap ik het ook prima als mijn(toekomstige) partner eens buiten de deur wil eten. Maar wat hij mag. Mag ik ook. En dan wel open en eerlijk.