Kirstenimolnen's avatar
8 jaar geleden

Onze weekenden zijn niet perse in het weekend omdat we allebei nogal eens werken in het weekend. Dus ons weekend is ook weleens om woensdag. Dan gaan we naar het museum of naar het strand ofzo. Iets leuks doen met zijn drieën in ieder geval. We hebben ook weleens een pyjama dagje, het ligt er ook maar net aan hoe druk de rest van de week is geweest. Genieten dat we alledrie vrij zijn dus. Family time :-)

TessK's avatar
8 jaar geleden

Zondag is voor ons een 'rustdag'. Jurre werkt vaak 6 dagen in de week dus de zondag zonder verplichtingen is dan welkom. Omdat ik veel thuis ben vind ik het wel weer fijn om eruit te zijn dus plan dat vaak op de dagen dat Jurre werkt. We hebben wel eens verplichtingen op zondag qua familie, maar dat is prima. De kinderen zijn nog te klein voor sport dus daar hebben we nog geen 'last' van.

Lindsy83's avatar
8 jaar geleden

Echt niks doen zit er bij ons ook niet in. De weekenden poetsen we de dingen in ons huis waar ik door de week niet aan toe kom. op visite bij bij de ouders en boodschappen doen. Heel soms ben ik blij als het weekend weer voorbij is ;)