8 jaar geleden

Hier was het juist andersom. Niet zolang dat we samen woonden was ik zwanger en iedereen in de familie vond het wel heel snel. Maar ja ze vertrouwden(en nog steeds) m'n man niet. Ze kunnen er wat mee. Na al die jaren zien ze nog niet dat we het goed hebben samen. Moed ook eens zo'n plannetjes bedenken, lijkt me we leuk.

8 jaar geleden

Geniaal haha! En til niet te zwaar aan Facebook, is gewoon een handige manier om iedereen te laten weten dat 't goed gaat oid ;)

8 jaar geleden

Haha hilarisch! Wij kregen ook vaak de vraag wanneer het nou eindelijk eens ging gebeuren, heel vervelend. Inmiddels hebben we ee fantastische dochter van 7 maanden. Ook wij hebben er heel bewust voor gekozen geen foto's van haar op social media te plaatsen. Soms wel eens van de achterkant, maar niet met haar gezichtje in beeld. Ik krijg vaak vreemde reacties hierop, alsof mijn kindje publiek bezit is en ik haar moet delen met mijn facebook vrienden. Hoe ervaren jullie dit?

8 jaar geleden

Inderdaad, achteraf wel spijt van. Maar we waren zo bezig ons zelf in de plooi te houden... Vooral toen mijn schoonzusje mijn rosé ging proeven, of het wel echt ranja was.