7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve woorden Anja! Mijn vriend staat me heel goed bij, hij is erg lief en zorgzaam. Ja ik word gek van van alles wat ruikt, de meest gekke dingen. Van eten, tot de oven die aanstaat (zonder nog iets erin), tot douchegels en mensen hun parfums enzo. en inderdaad dan roept je vriend de wc weer heel opdringerig.

7 jaar geleden

Ja qua eten is het echt heel lastig. Het meeste kun je sowieso niet verdragen en dan moet je inderdaad nog nadenken of het geen pijn doet (branden vind ik bij sommige eten) als je overgeeft. Heel naar. Ik wist bij mijn 1e ook niet dat het een naam had, pas toen ik dit keer werd opgenomen met 7 weken, hoorde ik dat het een naam had. Voel me wel serieuzer genomen dit keer!

7 jaar geleden

Ik heb zo met je te doen. Hopelijk kan je vriend je goed bijstaan met de dingen die moeten gebeuren, zodat die dingen die in je hoofd nog moeten gebeuren eruit kunnen. Het lijkt me vreselijk dat je ze niet zelf kunt doen. Dat is eigenlijk wat je zou willen natuurlijk. Zoals ik al eerder zei, mijn stiefdochter had dat ook. Alleen maar ziek zijn. Die wc vriend wil je alleen maar kwijt. Die lamlendigheid, die moeheid. Brrr. Ze werd ook gek van sommige geuren van eten dat werd gekookt. Heb jij dat ook? Dan was haar vriend de wc weer dichtbij. Sterkte lieverd.

7 jaar geleden

Ik wist niet eens dat er een officiele term voor was. Ik heb dit ook gehad, bij beide zwangerschappen. Eten uitkiezen op hoe het smaakt als het eruit komt ipv er in gaat, BAH! Veel sterke en succes. Hoop dat je je snel beter voelt!! En veel plezier met baby kijken :)