6 jaar geleden

haay :) per toeval zag k je blog voorbij komen op fb en tijdens het lezen herkende ik dingen uit je verhaal van met na je bevalling. onze zoon is ook geboren met een slokdarm atresie en daarbij flink wat problemen met zijn luchtpijp en gaatjes in zijn hartje. onze zoon is ondertussen al 1.5 dus als je vragen hebt of dingen wilt weten zoals ervaringen mag je mij altijd vragen. wij hebben een geruime tijd in Rotterdam gezeten en ontzettend veel onderzoeken en extra ok gehad om stenose van de slokdarm weer oo te heffen Ik hoop dat alles goed gaat bij jullie en jullie lekker kunnen genieten van jullie meisje. Groetjes Ilse

6 jaar geleden

Via de fb pagina wordt je blog weer volop gelezen! Ben erg benieuwd naar get vervolg van je blog. Fijn dat je nu al beter bentbontvangen! En wat een missers zeg :( Hoe is het met je dochtertje? Werkt haar poepgaatje naar behoren?

7 jaar geleden

Per toeval kwam ik terecht bij jouw blogs (nou ja, toeval: ik zocht op 'blog' en 'anusatresie'). Mijn zoon is namelijk ook geboren met anusatresie en nu we een jaar verder zijn, vond ik het toch wel fijn om naar ervaringen te zoeken. Gevonden dus... Alles wat ik hier lees, ook in je vorige blogs, is voor mij (pijnlijk) herkenbaar. Fijn dat het nu goed met je dochter gaat! Mijn zoon is inmiddels 16 maanden, weegt 9 kilo, heeft geen stoma meer en poept redelijk normaal. Wat goed dat je het van je afschrijft! Ik blijf je volgen!

7 jaar geleden

Wat heftig zeg! Heel veel sterkte met alles❤️