5 jaar geleden

Dankje voor je lieve woorden :-)

5 jaar geleden

Ja hier is door de verloskundige en de lactatiekundige naar gekeken. Toen ik ging kolven, zag ik meteen zelf wat het probleem was. Het spoot er echt uit, dus dat is het probleem gewoon geweest. Ondanks m'n onderproductie nu, is dat nog steeds 't geval, wat ik nu best apart vind, haha. Bedankt voor de lieve woorden :-)

5 jaar geleden

heeft er ook een lactatiedescundige in de mond gekeken en de tongriem en lipbandje beoordeeld? als dat te strak is is het vaak een kwestie dat het kindje niet kan drinken. Zeker omdat je met live drinken kloven krijgt kan dat heel goed de oorzaak zijn dat het maar niet lukt. verder kolven is zwaar! Ik ben er na 1 dag vaak al zat van. je faalt dus niet!

5 jaar geleden

Heeft totaal niets met falen te maken. ❤ Mijn jongste dochtertje is van 2 maart en zij zat vanaf de eerste dag aan de borst en al gauw op gemiddeld 7 voedingen per dag en 2-3 per nacht. Met een schoolgaande dochter van 6 met een heel druk sociaal leventje is dat een uitputtingsslag. Vooral de eerste 6-7 weken waar ze constant huilde van de kramp en reflux. Noodgedwongen moest ik nutrilon Johannesbroodpitmeel gaan mixen dmv kolven (geen fan na een kolfhel met dochter nummer 1 door spruw uit het ziekenhuis als cadeautje op dag 3!) Nu is ze bijna 5 maanden en drinkt nog heerlijk 5-6 voedingen bij mij en aangevuld met HA voeding van Nutrilon. Mijn dochters groeide als kool op de bv en net zo goed op de kunstvoeding erbij. Is niks mis mee om ze allebei te geven. Oudste ook kunnen voeden tot 5 maanden, ondanks de hele zware en vervelende start die zij had gemaakt en waardoor ik haar de eerste weken dus niet eens mocht voeden maar ook direct moest gaan kolven vanaf dag 3 met bloedende tepels. Wees blij wat je je dochter mee hebt kunnen geven en dankbaar dat de natuur ons alle mogelijkheden heeft gegeven om onze kindjes te voeden. Bv of kv best of both worlds! ?